Iloisena tiedotamme, että Vantaan lapset pääsevät nettiterapian pariin, kun Äännekoulu ja Vantaan puheterapeutit tekevät yhteistyötä Cohewe-hankkeen tiimoilta.

Hankkeessa Vantaan puheterapeutit tekevät nettiterapiaa omille asiakkailleen Äännekoulun järjestelmän kautta. Hankkeessa on tarkoitus tutkia, miten puheterapian kotiharjoittelua voidaan tukea nettiterapian avulla.

Olemme erittäin ylpeitä, että Vantaa valitsi meidät kumppanikseen. Olemme tehneet Suomessa pisimpään nettipuheterapiaa, ja meille on tärkeää että tämä terapiamuoto tulee tunnetuksi myös suurissa kaupungeissa, sillä tämän myötä puheterapeutin työtä voidaan tehostaa merkittävästi. Suomessa on valtava pula puheterapeuteista ja nettipuheterapian avulla voidaan hoitaa kymmeniä lapsia muutamien sijaan.

CoHeWe-hanke on Tampereen, Helsingin, Oulun ja Vantaan kaupunkien yhteisprojekti, jossa kehitetään yritysten roolia toimia innovatiivisina hyvinvointi- ja terveyspalveluiden yhteistoimijoina yhdessä kaupunkien, tutkimusorganisaatioiden ja muiden toimijoiden kanssa. CoHeWe-hankkeen myötä kokeilutoiminta yhtenäistetään yhteisten palvelukokeilujen ja yhteiskehittämisen mallien avulla.

CoHeWe-yhteiskehittämishanke Äännekoulun ja Vantaan välillä kestää kevään 2020 ajan.

Lue lisää: www.cohewe.eu

Lisätietoja: