Katja_portrait

Ota yhteyttä:

p. 0449168023

katja@aannekoulu.fi

Jos mietit seuraavia asioita, olet tullut ihan oikeaan paikkaan:

• Miten lapseni äännevirhe korjaantuu?
  • Miten motivoin lastani harjoittelemaan uutta äännettä?
  • Miksi lapsellani on äännevirhe?
  • Mitä sinä voit vanhempana tehdä auttaaksesi lastasi?

Haluan lyhyesti esitellä kuka olen, jos et ole vielä tutustunut minuun. Nimeni on Katja Koski ja olen Äännekoulun puheterapeutti. Olen valmistunut puheterapeutiksi Oulun yliopistosta 2005 ja olen erikoistunut epäselvän puheen ja äännevirheisten lasten kuntouttamiseen.

Olen myös tutkija. Väittelin Helsingin yliopistosta v. 2014 aiheenani se, kuinka puheterapeutin tulisi tukea asiakkaidensa lähi-ihmisiä. Niinkuin sinua, vanhempaa. Ja nyt haluan auttaa sinua ja sinun lastasi.

Suurin oivallukseni äännevirheisiin liittyen on tämä: puhe on lihaksiin ja motoriikkaan perustuva liikuntasuoritus. Ja kun ryhdyin tarkastelemaan puhetta liikuntasuorituksena niin lasten puheet alkoivat kuntoutua. Jopa vaikeimmille puhehäiriöille alkoi tapahtua jotain.

Äännekoulun kunnille suunnatussa nettiterapiassa n. 70% asiakkaistani lopettaa jaksonsa joko kuntoutuneena kokonaan, tai merkittävän edistymisen kanssa.

Sen takia haluan ojentaa sinulle nyt auttavan käteni ja autta sinua korjaamaan lapsesi äännevirhe.

Minulta usein kysytään voiko minun luonani tulla käymään näkemään kasvotusten ja saamaan ohjeet harjoitteluun. Kasvottain kohtaamisessa voin pureutua tarkemmin lapsesi pulmaan. Voit siis varata ajan tästä alapuolelta. Pidän yksityisvastaanottoa Studio Soleilissa, Helsingin Munkkivuoressa maanantai-iltaisin. Minulla on myös ilta-aikoja. Voit varata ajan tästä:

>>KLIKKAA TÄSTÄ JA VARAA AIKA VASTAANOTOLLENI<<

Katja

Äännekoulun johtava puheterapeutti

Ps. Onko lapsellasi OP:n lapsivakuutus? Tiesitkö, että se kattaaa lääkärin lähetteellä 20 kertaa puheterapiaa? Jos lapsellasi on tämä vakuutus, ja saat lääkärin lähetteen vastaanotolleni, voit hakea käynnistä korvausta!