Laajennamme kuntien puheterapiapalveluvalikoimaa, jolloin äännevirheetkin voidaan hoitaa kohtuullisessa ajassa.

Puramme jonoja ja helpotamme kunnan omien puheterapeuttien asiakasmääriä. Laadukkaasti, mutta samalla edullisesti. Katso tästä miten nettiterapia toimii:

Jo kolmasosa Suomesta luottaa Äännekoulun nettiterapiapalveluun äännevirheisten lasten kuntoutuksessa.

Äännekoulun kunnat

Siun sote logo

Siun-sote

Rauma

Kolari

Etelä-karjalan sosiaali ja terveysalue logo

Essote

Miehikkälä

Nettiterapiakuntoutuksemme on vaikuttavaa:

Lapsista, jotka harjoittelevat ja ottavat meihin aktiivisesti yhteyttä..

• n. 100% saavat korjattua S-virheen

• n. 100% saavat korjattua L-virheen

• n. 100% saavat korjattua K-virheen

• n. 60% saavat korjattua R-virheen, 15% löytää täryn 20% oppii frikatiivitäryn

R-äänteistä korjaantuu täydellisesti 60%

Näin kuntoutamme lapsen äännevirheen

Äännekoulun nettiterapia on turvallista:

• Noudatamme Valviran etäterapiastandarin mukaisia kryptaavia viestijärjestelmiä
  • Kaikki palvelimme sijaitsevat Suomessa
  • Perheiden tietoturva on ykköskehittämiskohteemme

Äännekoulun nettiterapia sitouttaa perhettä:

• Perhe sitoutuu harjoittelemaan ja ottaa vastuun kuntoutuksen etenemisestä
  • Perhe saa kuitenkin ammattilaisien jatkuvan tuen harjoitteluun ja heitä ei jätetä yksin

Äännekoulun nettiterapia on kustannustehokasta:

• Äännekoulun puheterapeutti voi hoitaa yhden tunnin aikana jopa 5-6 perheen yhteydenotot
  • Puheterapeutti ohjaa perheitä yksilöllisesti heidän tarvitsemansa määrän. Jotkut lapset pärjäävät muutamalla ohjauskerralla. Jotkut ottavat joka viikko yhteyttä, jolloin perhe saa ohjausta 12x10 minuuttia/kuntoutusjakso.
  • Kunta säästää, sillä nettiterapiaa ostetaan lisenssipaketeissa jolloin ei tarvitse kirjoittaa yksittäisiä maksusitoumuksia
  • Lisenssin voi jakaa neuvolantyöntekijä, jolloin puheterapeutin työaikaa ei tarvita asiakkaiden seulomiseen

Äännekoulun perheet ovat tyytyväisiä palveluun:

Ota yhteyttä katja@aannekoulu.fi tai klikkaa alhaalla olevaa kirjekuorta

Puretaan yhdessä teidänkin alueen puheterapiajonot ja autetaan lapsia korjaamaan heidän äännevirheensä.