Nojatuoli on puheterapiahuoneen sydän: Hakolan Day <3

Yhteistyössä Hakolan kanssa

Terapia on alussa. Väsähtäneen näköinen vaari on tuonut lapsenlapsensa terapiaan. Hän istuu nojatuoliin. Aloitamme terapian ja kohta huomaan. Vaari nukahti.

Kun lähdimme suunnittelemaan Äännekoulun terapiakeskusten sisustusta, sanoin ihan ensimmäisenä: haluan nojatuolin jossa vanhemman on hyvä istahtaa seuraamaan terapiaa, tai minun käpertyä lapsen kanssa lukemaan kirjaa. Saa siihen vaikka torkahtaa – niinkuin eräs vaari todella kerran teki.

Nojatuoli tarjoaa niin monia asioita

Puheterapiassa on oleellista se, että perhe harjoittelee terapeutin antamia tehtäviä kotona ja näin opitut taidot lähtevät siirtymään arkeen. Usein perhe jää kuitenkin odotushuoneen sohvalle odotttelemaan, eivätkä he näe mitä terapiassa tapahtuu.

Siksi halusimme tuoda omaan terapiatilaamme nojatuolin, johon on mukava istahtaa. Valinnaksi tuli automaattisesti Hakolan Day Classic nojatuoli. Olen jo pitkään ihaillut Hakolaa. Meillä Äännekolussa on paljon samoja arvoja Hakolan knassa: tinkimätön asenne laatuun, innovatiivisuuteen, muotoiluun ja suomalaisuutta kohtaan. Ihailen sitä, että he ovat uskaltaneet muuttaa ja uudistaa omaa tekemistään, jotta suomalainen käsityö voi säilyä Suomessa. Hakola on aito perheyritys – niinkuin Äännekoulu (omistamme Äännekoulun yhdessä isoveljeni Pasin kanssa).

Lue lisää Hakolan perheyrityksestä

Siispä kirjoitin Hakolalle ja pyysin heitä yhteistyöhön Äännekoulun kanssa. Olin todella ilahtunut, kun Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen ja hänen isänsä Jari Hakola vastasivat minulle ja tämä yhteistyö sopi.

Nyt meidän terapiahuoneessa on Day Classic tuoli, ja ensimmäiset koeistumiset perheiden muodossa on siinä tehty. En voisi olla iloisempi ja onnellisempi tästä valinnasta. Tämä tuoli on todella terapiahuoneemme sydän!

Tutustu tästä Hakolan muihin tuotteisiin

Posted in Uncategorized.