Näin etäpuheterapia toimii

Saatte maksusitoumuksen tai palvelusetelin etäpuheterapiaan

Etsitte itse tai kuntanne etsii teille sopivan etäpuheterapian palvelutuottajan. Päätätte että me olemme teille paras palveluntuottaja. Otatte yhteyttä meihin.

Sovitaan etäpuheterapian aloituksesta meillä Äännekoulussa

Valitaan teidän tilanteeseen sopivin puheterapeutti.

Varmistetaan laitteet

Etäpuheterapiaa on parasta toteuttaa tabletilla tai tietokoneella. Verkkoyhteyden voi napata omasta kännykästä tai kotiverkosta. Asiakaspalvelumme ja puheterapeuttimme neuvovat teitä laitteiden käytössä.

Aloitetaan etäpuheterapia

Oma puheterapeutti antaa teille yksityiskohtaiset ohjeet yhteyden ottamiseen Zoom ohjelmalla puheterapiatapaamista varten. Pääsette käyttämään verkkokuntoutus- ympäristöämme.

Meille etäpuheterapian tekeminen on tuttua, teille ei tarvitse olla

Etäpuheterapia voi kuulostaa pelottavalta: pitääkö osata käyttää millaisia vehkeitä? Onko siitä yhtä paljon hyötyä kuin että jos pääsisimme ”oikealle puheterapeutille”?

Voimme huojentaa ajatuksiasi: etäterapia on hyvin tutkittua ja se on todettu useissa tapauksissa erittäin toimivaksi muodoksi toteuttaa puheterapiaa.

Etäpuheterapiaan tarvitaan:

  • Tietokone jossa on nettikamera, kaiuttimet ja internetyhteys TAI
  • Tablettitietokone joss internetyhteys TAI
  • Kännykkä jossa internetyhteys, ja joka voidaan liittää televisioon (esim. Chromecastin tai APPLE TV:n avulla)

Äännekoulussa meillä on erittäin kokenut etäpuheterapeutti Pirjo Seppänen, joka on luonut valtavan materiaalipankin etäpuheterapiaan. Hänen johdollaan myös muut Äännekoulun terapeuttimme on perehdytetty etäterapian toteuttamiseen.

Soita ja sovi terapian aloituksesta 044 2413890

Tai ota yhteyttä alapuolella olevan sähköpostilomakkeen kautta.

Palaamme asiaan 1-2 arkipäivän sisällä.

Muut palvelumme

Perustamisestaan Äännekoulu on tarjonnut asiakkailleen laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiaa. Katso alta myös muut palvelumme.