TIESITKÖ ETTÄ…
OP:n ja Pohjantähden lapsivakuutukset korvaavat puheterapiaa jos lääkäri on tehnyt siihen lähetteen. R-klinikan käynti on puheterapiakuntoutusta jolloin sen korvaa vakuutus. Pyydä lähete siis lääkäriltä puheterapiaan ja tuo lähete mukanasi R-klinikalle.

Voitte tulla R-klinikalle ilman lähetettä tai lähetteen kanssa

Tehokasta ja edullista R-äänteen kuntoutusta

Puuttuuko lapseltasi vielä R-äänne? Huolestuttaako, että lapsi ei sitä opi itsenäisesti. Tule Äännekoulun R-klinikalle vaikka heti, jossa teemme teille tehokkaan harjoitusohjelman.

R-klinikan käynnillä

• Tarkistetaan suun rakenne ja kielijänne, eli varmistetaan että lapsella on rakenteelliset edellytykset oppia R-äänne.
  •  Selvitetään pienten tehtävien avulla, missä vaiheessa äänteen oppimisen portaita lapsi on.
  • Saatte yksilölliset täsmäharjoitukset ja harjoittelusuunnitelman äänteen oppimiseksi.
  • Käynnin jälkeen teillä on mahdollisuus varata myös uutta aikaa joko vastaanotolle tai etäyhteyksin (videoviesti tai videopuhelu).

Äännekoulun nettipelit käyttöönne!

R-klinikan tapaamisen yhteydessä saatte 6 kk MAKSUTTOMAN pääsyn Äännekoulun sivuille, jossa näette kaikki teille ohjatut harjoitukset videoina. Videoiden avulla teidän on helppo toteuttaa harjoittelua kotona! Sivuilta löytyy myös kivoja pelejä, jotka auttavat opitun äänteen yleistämisessä puheeseen.

R-klinikan puheterapeutit valmiina auttamaan teitä

Osoitteemme

• Teknologiantie 1

90590 Oulu

Hinnasto

• R-klinikan käynti 20 min: sisältää puheterapeutin arvion, täsmäohjeet ja käyttöoikeuden Äännekoulun peleihin ja harjoitusvideoihin
    €25
  • Lausunto esimerkiksi kielijänneleikkausta varten
    €25

Puheterapeutti valitsee R-klinikka käynnillä täsmäharjoitukset riippuen siitä missä R äänteen oppimisen portaalla lapsi on

Leuan hallinta ja eriytyminen

Ensimmäisellä portaalla lapsi opettelee liikuttamaan kieltä ilman että leuka liikkuu.

Kielen vahvistaminen

Toisella portaalla lapsi vahvistaa kielen voimaa jotta R voi syntyä.

D-kieli ja täryn etsiminen

Kolmannella portaalla opetellaan R:n täry.

Ärrän täry on löytynyt

Neljännellä portaalla ärrän täry on löytynyt ja sitä vahvistetaan.

Täry onnistuu tavuissa ja sanoissa, mutta ei vielä puheessa

Viidennellä portaalla varmistetaan että täry on varmasti oikein tuottettu ja tarpeeksi rento jotta sen voi siirtää arkipuheeseen.

Soita ja varaa klinikkakäynti 044 241 3890

Varaa aika sähköisestä ajanvarauksestamme tai lähetä meille sähköpostia alapuolella olevasta viestilaatikosta

Otamme teihin yhteyttä noin kahden arkipäivän sisällä.

Muut Palvelumme

Perustamisestaan Äännekoulu on tarjonnut asiakkailleen laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiaa. Katso alta myös muut palvelumme.