tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) aannekoulu.fi

Äänneklinikka

Äänneklinikalla kartoitetaan minkä takia asiakas ei ole oppinut R, S, L tai K-äännettä. Sen jälkeen saatte yksityiskohtaiset ohjeet, jotta äännevirhe korjautuu.

Äänneklinikkakäynnillä puheterapeutti selvittää äännevirheen taustalla olevan syyn ja tekee yksityiskohtaisen kohta kohdalta etenevän harjoitusohjelman, jota noudattamalla äännevirhe korjaantuu. Äänneklinikalla tapaatte puheterapeutin joko vastaanotolla tai halutessanne etänä.

Äänneklinikalle ei tarvitse jonottaa eikä lähetettä tarvita. Sähköisen ajanvarauksen avulla voitte varata itsellenne sopivan hetken terapiaa varten.

Terapeutti laatii teille yksityiskohtaiset harjoitusohjeet ja saatte tunnukset verkkoalustalle. Tämä tukee itsenäistä harjoittelua.

Selkeät ohjeet harjoitteluun

Puheterapeutti antaa tarkan harjoitusohjelman, miten äänne löytyy. Tiedätte tarkalleen mitä pitää jatkossa tehdä.

Pääsette puheterapeutin juttusille heti

Äänneklinikalle ei tarvitse jonottaa, vaan tapaatte puheterapeutin heti. Myöskään lähetettä ei tarvita. Sähköisen ajanvarauksen avulla voitte varata itsellenne sopivan hetken terapiaa varten.

Verkkoalusta harjoittelun tukena

Saatte tunnukset verkkoalustalle, joka tukee itsenäistä harjoitteluanne.

Reetta Baldin

Oulu

Laillistettu puheterapeutti, FM

Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen.

Reetta Baldin

Oulu

Palvelukielet: suomi, englanti
  • Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen eli dyspraksian, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen. Oral Placement terapia ja PROMPT lisäkoulutukset antavat minulle erinomaiset työkalut auttaa lastasi.
  • Kielijänteen kireyden arviointi, leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä myofunktionaalinen terapia ovat erikoisosaamisaluettani. Minulla on erikoisosaamista myös on pienten lasten syömispulmien arvioinnista ja kuntoutuksesta.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä, kuten tukiviittomia ja kuvakansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi. Asiakkaan ja hänen lähi-ihmisten ohjaus onnistuu myös englanniksi.
  • Teen sekä etäpuheterapiaa että vastaanotto- ja kotikäyntejä.
  • Tärkeimmät lisäkoulutukset:
    • Oral Placement Therapy tasot I ja II
    • Sensory-Motor Approach to Feeding
    • PROMPT Introduction
    • WHO:n imetysohjaajakoulutus
    • Syömisvaikeudet ja niiden kuntoutus -webinaarisarja
Koulutus: Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
Erikoistuminen: Epäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen, Kielijänne, Etäpuheterapia, Pienten lasten syömispulmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

Tuulevi Väinölä

Tuulevi Väinölä

Palvelukielet: suomi
  • Arvioin ja kuntoutan mielelläni lapsia, joilla on epäselvä puhe tai kielen/puheen kehitykseen ja syömiseen liittyviä pulmia. Näiden aihepiirien tiimoilta olen aktiivisesti hakeutunut myös koulutuksiin (mm. Oral Placement Therapy sekä PROMPT).
  • Olen kouluttautunut kielijänteen kireyden arviointiin, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen sekä myofunktionaalisen ajattelun periaatteisiin. Minulla on myös WHO:n imetysohjaajakoulutus.
  • Käytän työssäni puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiokeinoja, kuten kuvia, tukiviittomia ja nopeaa piirtämistä.
  • Työskentelen KELA puheterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Teen sekä etäpuheterapiaa, että vastaanotto- ja koti/päiväkotikäyntejä.
  • Tärkeimmät lisäkoulutukset:
    • Kielijänne: tutkittua tietoa arvioinnista ja vaikutuksista
    • Tongue Tie- symposium
    • Syömistaitojen arviointi ja kuntoutus lapsilla
    • Feeding Therapy: A Sensory-Motor Approach
    • OPT- koulutuksia
    • Myofunktionaalisen ajattelun perusteet
    • PROMPT
    • WHO:n imetysohjaajakoulutus
    • Beckman Oral Motor
Erikoistuminen: Syömisvaikeudet, Imetyksen ohjaus, Kielijänteet, Myofunktionaalinen terapia, Epäselvän puheen kuntoutus
Kela-oikeudet

Katja Koski

Liiketoimintajohtaja, Puheterapeutti, FT

Olen valmistunut puheterapeutiksi Oulun yliopistosta vuonna 2005 ja filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistosta 2014.

Katja Koski

Liiketoimintajohtaja, Puheterapeutti, FT

Palvelukielet: suomi

Perustin Äännekoulun vuonna 2014, koska halusin luoda yrityksen, joka auttaa kuntia selättämään puheterapiapulaa verkkopohjaisten ratkaisujen avulla.

Koen tärkeäksi sen, että jokainen työntekjä voi meillä olla oma itsensä ja että työpäivät täyttyvät mielekkäällä tekemisellä josta jää tunne siitä, että on pystynyt vaikuttamaan asiakkaiden arkeen.

Oma tärkein puheterapeuttinen osaamiseni on epäselvän puheen ja syömisen kuntoutus. Teen edelleen jonkin verran asiakastyötä, ja myös KELA-terapiaa. Mielummin kuitenkin jaan osaamistani Äännekoulun puheterapeuttien käyttöön, ja konsultoin usein Äännekoulun puheterapeutteja heidän asiakastyössään.

Tärkeimmät lisäkoulutukset:

• Filosofian tohtori
  • OPT taso 4
  • PROMPT taso 2
Erikoistuminen: Epäselvä puhe, Kielijänne, Nettiterapia
Kela-oikeudet

Viesti

Haluaisitko lisätietoa palveluista tai löytää tietyn palvelun terapeutin? Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!