Äänneklinikka | Äännekoulu

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) aannekoulu.fi

Äänneklinikka

Äänneklinikalla kartoitetaan minkä takia asiakas ei ole oppinut R, S, L tai K-äännettä. Sen jälkeen saatte yksityiskohtaiset ohjeet, jotta äännevirhe korjautuu.

Äänneklinikkakäynnillä puheterapeutti selvittää äännevirheen taustalla olevan syyn ja tekee yksityiskohtaisen kohta kohdalta etenevän harjoitusohjelman, jota noudattamalla äännevirhe korjaantuu. Äänneklinikalla tapaatte puheterapeutin joko vastaanotolla tai halutessanne etänä.

Äänneklinikalle ei tarvitse jonottaa eikä lähetettä tarvita. Sähköisen ajanvarauksen avulla voitte varata itsellenne sopivan hetken terapiaa varten.

Terapeutti laatii teille yksityiskohtaiset harjoitusohjeet ja saatte tunnukset verkkoalustalle. Tämä tukee itsenäistä harjoittelua.

Selkeät ohjeet harjoitteluun

Puheterapeutti antaa tarkan harjoitusohjelman, miten äänne löytyy. Tiedätte tarkalleen mitä pitää jatkossa tehdä.

Pääsette puheterapeutin juttusille heti

Äänneklinikalle ei tarvitse jonottaa, vaan tapaatte puheterapeutin heti. Myöskään lähetettä ei tarvita. Sähköisen ajanvarauksen avulla voitte varata itsellenne sopivan hetken terapiaa varten.

Verkkoalusta harjoittelun tukena

Saatte tunnukset verkkoalustalle, joka tukee itsenäistä harjoitteluanne.

Riikka Harjula

Oulu

Riikka Harjula

Oulu

Palvelukielet: suomi
  • Olen valmistunut puheterapeutiksi Oulun yliopistosta vuonna 2021.
  • Ennen Äännekouluun tuloani olen tehnyt puheterapeutin sijaisuuksia Oys Konstissa (kehitysvammahuolto) ja Oys lastenneurologian poliklinikalla.
  • Työskentelen lasten kanssa, ja teen etä-, netti- ja lähipuheterapiaa suomen kielellä.
  • Olen kiinnostunut erityisesti syömisen, änkytyksen ja kielellisten pulmien kuntouttamisesta.
  • Tärkeimmät lisäkoulutukset:
    • Kerronnan kuntoutus: arviointi, kuntoutus ja vanhempien ohjaaminen
    • Havainnoi, arvioi ja kuntouta epäselvä puhe
    • Syömisvaikeudet ja niiden kuntoutus, Kuntoutuskouluttajat
    • Valikoiva puhumattomuus – tunnistaminen ja lähi-ihmisten ohjaus, Kipinäkeskus
    • Osaatko hengittää -webinaari, Pro Lingua
    • Puhemotoriikan perusteet (Äännekoulu)
    • Kireän kielijänteen vaikutukset -webinaari (Äännekoulu),
    • Nimeäminen ja sananlöytäminen: arviointi, kuntoutus ja vanhempien ohjaaminen -koulutus (Äännekoulu),
    • Syömispulmat nepsy-lapsilla ja lapsilla, joilla on aistisäätelyn häiriöitä. (Äännekoulu)
Koulutus: Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia & Luokanopettaja, kasvatustieteen maisteri
Palvelut: Puheterapia

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

Usva Vahanne

Helsinki, Kamppi

Usva Vahanne

Helsinki, Kamppi

Palvelukielet: suomi, englanti
  • Ennen Äännekoululla aloittamista olen työskennellyt lasten kielellisten ja puhemotoristen pulmien parissa.
  • Lisäksi olen toiminut aikuisneurologisen kuntoutussairaalan puheterapeuttina, mm. afasiaa, dysartriaa ja nielemishäiriöitä arvioiden ja kuntouttaen.
  • Tällä hetkellä kuntoutan pääasiassa äännevirheitä Äännekoulun nettipuheterapiassa.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi. Ohjausta voin antaa myös englanniksi.
Palvelut: Puheterapia

Viesti

Haluaisitko lisätietoa palveluista tai löytää tietyn palvelun terapeutin? Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!