(09) 4272 7949

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) aannekoulu.fi

Maksajana Kela tai hyvinvointialue

Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen tai hyvinvointialueen maksamaan puheterapiaan tarvitaan aluksi päätös /maksusitoumus. Terapiassa keskitytään asiakkaan kuntouttamiseen erilaisissa ympäristöissä: kotona, koulussa, päiväkodissa, työtoiminnassa tai töissä. Lasten kanssa harjoittelua tehdään aina leikin varjolla. Kotiin annetaan harjoituksia ja perhettä sekä lähiympäristöä ohjataan mahdollisimman paljon. Terapiassa pyritään löytämään keinoja, joilla asiakas voi puutteistaan huolimatta osallistua täysipainoisesti omaan arkeensa. Olemme Kelan sopimuskumppani kaikissa vakuutuspiireissä.

Terapiaa kotiin ja lähiympäristöön

Terapia toteutuu pääsääntöisesti kotona tai muussa arjen ympäristössä. Saatte vinkkejä ja ohjeita arjen ongelmien selättämiseen.

Pitkäkestoista tukea

Terapiajaksot ovat yleensä pitkiä, jolloin tukea saa pidemmän ajan. Terapiajakson aikana pystytään keskittymään useampaan pulmaan kun tapaamisia on useita.

Haluaisitko lisätietoa palveluista tai löytää tietyn palvelun terapeutin? Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!