Etsimme supermukavia tiimikavereita - jotka haluavat työskennellä maailman rennoimmassa työpaikassa

Tule mukaan tekemään vallankumouksellista puheterapiaa - ja auttamaan yhtä aikaa muutaman sijasta satoja lapsia ja perheitä eroon epäselvästä puheesta

Äännekoulussa on tilaa aina puheterapeuteille, jotka etsivät vapautta valita omat työaikansa ja -paikkansa. Sovit meille hyvin, jos olet valmis itsenäiseen työhön, jossa kenenkään perään ei kytätä, mutta tukea saa niin paljon kuin osaa ojentaa kätensä. 

Miksi tulisit töihin Äännekouluun?

...vaikka tarjolla on niin paljon muitakin vaihtoehtoja

Meille tärkeää on se, että töihin on mukava tulla. Jonain päivinä painat töitä ihan täysillä. Kun ei huvita, pidät vapaapäivän.

Meillä hierarkia on viety minimiin. Ei ole olemassa esimiehiä tai -naisia. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja luottamukseen. Sinä vastaat itse omasta tekemisestäsi. Teemme yhdessä sinun työhösi vaikuttavia päätöksiä. Voit tehdä asiat juuri niin kuin parhaaksi näet. 

Samalla kuitenkin tuemme sinua kasvamaan puheterapeutiksi. Pääasiakaskuntaamme ovat äännevirheiset lapset, mutta jos haluat tehdä etäterapiana muita asiakasryhmiä, sekin on täysin mahdollista. Tuemme sinua kuntouttamaan asiakkaitasi niin, että tiedät aina mitä olet tekemässä.  Koulutamme sinua silloin kuin haluat.

Työskentelemme puheterapeuttien kesken tiiminä. Meillä on kuukausittaisen työnohjauksen lisäksi myös jatkuva salainen "helppikanava" jossa voit kysyä akuutteja asioita kollegoilta. Tuemme toisiamme vaikeiden asiakkaiden kohdalla, lohdutamme jos emme onnistu ja iloitsemme yhdessä menestyksistä.

Jos haluat, voit tehdä myös muuta. Voit kehittää kanssamme materiaalia Äännekoulun verkkokauppaan ja innovoida uusia tuotteita. Voit blogata tai päivittää sosiaalisen median kanaviamme. 

Työntekijänä olet meille arvokas ja tärkeä

Vapaus valita työpiste ja -ajat
Vapaus valita omat loma-ajat
Tasa-arvoisuus ja hierarkiattomuus
Sinulle räätälöity koulutus- ja oppimissuunnitelma
Työterveyskumppaninamme toimii Heltti, joka tarjoaa lääkäripalveluiden lisäksi verkkovalmennuksia hyvinvointiasi varten
Hyvät työvälineet käyttöösi
Palkka jolla pärjää ja jää jotain sukanvarteenkin

Eikö meillä ole sinulle sopivaa pestiä tarjolla juuri nyt? Laita sähköpostia ja perustele, miksi olisit paras meidän tiimiin. Ovi saattaa aueta helpostikin 😉 katja@aannekoulu.fi