Töihin Äännekouluun?

Tule töihin Äännekouluun ja auta muutamien lapsien sijasta kymmeniä tulemaan kuulluksi ja vaikuttamaan omaan elämäänsä

Etsimme vakiintuneeseen liiketoimintaamme puheterapeutteja, jotka tekevät niin live-, etä-, kuin nettiterapiaakin. Tehtäväsi on kuntouttaa pääsääntöisesti lapsia, sekä tukea heidän lähi-ympäristöänsä kuntoutuksen polulla. Tässä sinulla on tukena juuri kehittämämme digitaalinen verkkoympäristö, sekä kattava materiaalipankkimme joka ohjaa kuntoutustasi ja edistää yhteydenpitoa perheisiin.

Meillä kaikki puheterapeutit osallistuvat myös nettiterapia-alustamme kehittämiseen. Tällä hetkellä meillä on erilaisia kehityshankkeita menossa usean kunnan kanssa, sekä perustyömme sisällä. Näihin voi tulla aina mukaan!

Mukava työyhteisömme, valmiiksi mietityt työprosessit, uudenaikaiset digitaaliset terapiaratkaisumme ja kattava perehdyttäminen tekevät työpäiväkokemuksestasi mielekkään ja innostavan.

Kuntoutuksen tukena sinulla on apuna juuri kehittämämme digitaalinen verkkoympäristö sekä kattava materiaalipankkimme, joka ohjaa kuntoutustasi ja edistää yhteydenpitoa perheisiin.

Puheterapeutin työssä voit aina vaikuttaa omalla innostumisellasi ja aktiivisuudellasi tilipussin suuruuteen!

Tutustu työhön Äännekoulun terapiakeskuksissa sekä tuleviin työkavereihisi

Videolla Reetta kertoo työstään - Reetta tekee pääosin nettiterapiaa ja jonkin verran etäterapiaa. Äännekoulun Malmin toimipisteessä tehdään myös Kela-terapioita.

Äännekoulussa työskentelyä on vapaata, ja innostavaa!

Annika ja Emilia

Äännekoulussa työskentely vastaa monia omia arvoja: saa auttaa ja jakaa omaa tietämystä, saa työskennellä yhdessä hyvän asian puolesta, työskentely on ekologista kun se tapahtuu verkossa.

Reetta

Kehity puheterapeuttina meidän avullamme

Emme oleta että osaat kaiken kun aloitat työsi meillä. Tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet ja sinulla on innokas, utelias mieli.

Millaista henkilöä etsimme?

Meille tärkeää on, että olet avoin kokeilemaan erilaisia työtapoja. Kehitämme kuntoutustapaamme ihan joka päivä, ja haluamme tehdä työtä joka todella vaikuttaa asiakkaidemme arkeen. Kiinnostus epäselvään puheeseen, syömiseen, puhumattomuuteen tai viivästyneeseen puheenkehitykseen on toki tärkeää, mutta puheterapeutti meillä törmää monenlaisiin haasteisiin ja asiakaryhmiin.

Meillä ei tarvitse pelätä että teet virheitä. Teemme puheterapeuttien kesken yhdessä asioita ja kehitymme paremmaksi. Olemme 100% tukenasi, olit sitten jo vanha tekijä tai urasi alkuvaiheilla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Yhteisöllisen työskentelytavan ja toimivan kollegiaalisuuden.

 • Asiakkaat ovat yhteinen asia, et jää koskaan yksin miettimään mitä tekisit seuraavana
 • Meillä on kuukausittaisen työnohjauksen lisäksi myös jatkuva salainen "helppikanava" jossa voit kysyä akuutteja asioita kollegoilta
 • Kokeneet terapeutit tukevat nuorempia kollegoita, se on kunnia-asiamme

Syvällisen perehdytyksen työhösi.

 • Saat aloittaessasi "tukikollegan" joka auttaa sinua aloittamaan työt meillä
 • Valmiit toimintamallit niin nettiterapiaan, etä- kuin liveterapiaankin
 • Perehdytämme teknologian käyttöön eli sitä ei tarvi missään nimessä pelätä. Eräs meille töitä tekevä puheterapeutti kertoi että kun hän tulee tietokoneen lähelle, se sammuu. Silti työt meillä on onnistuneet mukavasti ja ollaan saatu koneetkin pysymään käynnissä
 • Meillä on olemassa oma tekninen tuki, joka auttaa puheterapeutteja heti, ei viikkojen päästä

Kehittää työtä kanssamme sekä ohjautua sinulle tärkeään rooliin.

 • Voit osallistua moniin menossa oleviin kehityshankkeisiimme omien resurssiesi mukaan.
 • Kun kerrot meille, millaista roolia haluaisit tehdä omassa työssäsi, voit ohjautua hiljalleen sitä kohti. Me tuemme sinua siinä.

Palkan joka muuntuu oman innostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan.

 • Puheterapeutilla on kilpailukykyinen palkka.
 • Voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi: pelata varman päälle tuntipalkalla/kuukausipalkalla tai ottaa vähän riskiä tuntuvalla provisiolla.
 • Meillä on erilaisia tapoja palkita työntekijöitä.

Syventyneen osaamisen  - koulutusta niin paljon kuin tarvitset.

 • Järjestämme itse koulutusta, mihin voit osallistua.
 • Osallistut niihin koulutuksiin, joita katsot tarpeelliseksi.
 • Mietimme yhdessä järkevän kokonaisuuden ja koulutukset joihin kannattaa osallistua.

Joustavan työn -  tee töitä kotoa, tai vaikka ulkomailta käsin. Tai sitten kohtaa asiakkaita vastaanotolla tai heidän ympäristöissään.

 • Päätät itse omat asiakasmääräsi - voit tehdä hikihatussa tai löysin rantein.
 • Erilaiset etäterapiamenetelmämme mahdollistavat sinulle todella joustavan työn. Jos haluat tehdä töitä kotoa villasukat jalassa, se on täysin mahdollista. Jos haluat elää nomadielämää palmupuiden katveessa, voimme silti tarjota sinulle tekemistä.
 • Etäterapian ja nettiterapian toteuttaminen on ekologista. Yksi arvoistamme onkin ympäristön kunnioittaminen ja vihreys.
 • Meillä on Eteläsuomen vakuutuspiiriin Kela-sopimus, joten voit tehdä myös Kela terapiaa (eli livekontakteja asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä tai vastaanotoillamme).

Minimihierarkian ja yhteisen päätöksenteon.

 • Meillä hierarkia on viety minimiin, ei ole olemassa esimiehiä tai -naisia, vaan tukihenkilöstöä.
 • Toimimme Teal organisaation mallilla: lue täältä lisää ---> https://prominda.com/itseohjautuvuus/mita-tarkoittaa-teal/
 • Olemme täysin läpinäkyvä organisaatio eli kaikki työntekijät näkevät talouslukumme, ja saavat olla mukana päättämässä siitä, mihin rahavirtoja suunnataan.

Mahdollisuuden tehdä oman koulutustasosi mukaista työtä.

 • Puheterapeuttien käytössä on assistentti.
 • Silloin sinä saat tehdä mihin sinut on koulutettu, ja assistentti askartelee, hoitaa paperiasioita ja lähettelee kirjeitä puolestasi.
 • Emme usko siihen, että filosofian maisterin kuuluu laminoida ja leikata kuvakortteja. Saat toki tehdä sitä, jos se sinua ilostuttaa! 🙂

Jos haluat, voit tehdä myös muuta.

 • Voit kehittää kanssamme materiaalia Äännekoulun verkkokauppaan ja innovoida uusia tuotteita.
 • Voit blogata tai päivittää sosiaalisen median kanaviamme, toki ainoastaan vain jos näin haluat. Bloggaaminen voi nyt kuulostaa pelottavalta, mutta se on tapa myös oppia ja kehittää omaa osaamista.

Avoimet työpaikat

Paikka avoinna Pitäjänmäellä Helsingissä todella hyvien kulkuyhteyksien varrella, hae 1.10.2019 mennessä katja@aannekoulu.fi tai 0407222280, työt voit aloittaa vaikka heti

Usein kysytyt kysymykset

Onko tämä työ pelkkää etä/nettiterapiaa?
- Ei ole. Pääkaupunkiseudulla voi tehdä kontaktiterapiaa Kela-sopimuksen turvin. Oulussa terapia painottuu etäterapiaan. Jos asut Oulussa ja olet valmis olemaan kotoa pois 1-3 päivää kuukaudessa hotelliyön turvin, voimme järjestää sinulle perusterveydenhuollon terapeutin töitä.

Vaaditaanko pitkää työkokemusta puheterapeutin työstä?
- Ei, haluamme ehdottomasti tukea nuoria kollegoitamme kasvamaan ja kehittymään. Meillä on hyvä tukijärjestelmä tätä varten. 

Miten tässä työssä tienaa? Mikä on palkka?
- Meillä on käytössä kaksi palkkamallia. Tunti/kuukausipalkka tai provisiopalkka.

Provisiopalkalla keskimäärin puheterapeuttimme tienaa n. 4500-5000 e kuukaudessa. Tämä toki vaihtelee oman työtahtisi mukaan, joten jopa  tuhat euroa parempi, tai matalampi ansiotaso on täysin mahdollinen. Provisiopalkkainen työntekijä ottaa vähän enemmän riskiä ansiotasostaan, mutta samalla voi tienata todella hyvin.

Tunti/kuukausipalkka vaihtelee asiakasmääriesi mukaan 3500e-4000e välillä. Tunti/kuukausipalkkaisella puheterapeutilla on vähemmän "riskiä" ansiotasostaan. Tuntipalkkainen työntekijä saa myös koulutuspäivistä palkan.

Jokainen Äännekoulun terapeutti voi tehdä pienen osan työstään nettiterapiaa. Nettiterapia mahdollistaa kaksi asiaa. Ensinnäkin se paikkaa provisiopalkan riskejä. Kun asiakkaat peruuttavat, voit aina tehdä sen ajan nettiterapiaa. Toiseksi, on erittäin opettavaista tehdä nettiterapiaa jossa asiakaskontaktimäärät ovat suurempia ja näin näet paljon enemmän asiakkaita mitä tavallisesti terapeutti näkee.

Onko minimiterapiamääriä, eli päätättekö te kuinka monta terapiaa pitää tehdä viikossa?
- Provisiopalkkainen työntekijä päättää täysin omat työmääränsä. Sinä määräät kalenteristasi, asiakkaat joiden kanssa teet töitä, ja miten ja missä teet töitä.

Tuntipalkkaisella terapeutilla on tietyt terapiamäärät. Meillä on käytössä kaikki työelämän joustot eli tuntipalkkainen voi kuitenkin tehdä lyhennettyä työaikaa, tai osa-aikaista työtä.

Millaiset tilat teillä on?
Meillä on Helsingissä Pitäjänmäellä juuri remontoidut tilat jotka on suunniteltu puheterapeutin työn tarpeisiin. Malmille meille valmistuu syksyn 2019 aikana samanlaiset tilat yhdessä 4fysio yrityksen kanssa. Oulussa olemme lyöttäytyneet yhteen Attention kanssa ja tilamme sijaitsevat Technopoliksella.

Millainen on työterveyshuoltonne?
- Meillä on sopimus Helttin kanssa työterveyshuollosta. Se sisältää peruslääkärin vastaanotot ja vuosittaiset terveyskartotukset, jonka perusteella voidaan liittää mukaan myös kuntouttavia toimenpiteitä.

Posted in .