Emilia Ginström

• Speciellt gärna arbetar jag med barn som har otydligt tal och utmaningar med oralmotoriken.
  • Jag använder mig av AKK (bildkommunikation, kommunikationspärm, tecken som stöd) i mitt dagliga arbete.
  • Jag har sedan 2016 arbetat med FPA-klienter.
  • Jag erbjuder talterapi på svenska och finska i Nyland, främst i huvudstadsregionen.
  • Minua kiinnostaa erityisesti lasten epäselvän puheen sekä oraalimotoristen pulmien kuntouttaminen.
  • Päivittäisessä työssäni käytän AAC-menetelmiä (kuvakomunikointi, kommunikaatiokansio, tukiviittomat).
  • Tarjoan puheterapiaa ruotsiksi ja suomeksi pääkaupunkiseudulla.
Työkokemus  4 vuotta, 4 år
Tutkinnot Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia, Legitimerad talterapeut, Filosfie Magister, huvudämne logopedi
Erikoistuminen
  • Dyspraxi, dysartri och språkljud som barnet inte har lärt sig, Epäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen
  • Svårigheter relaterade till autismspektrumstörning, Autisminkirjon pulmat
  • Användning av bilder och tecken som stöd, Kuvien ja viittomien käyttö
Tärkeimmät lisäkoulutukset
  • Oral Placement Therapy taso I
  • PROMPT - Introduction
  • PRT - Pivotal Response Training
Toimipiste Helsinki Pitäjänmäki - Höyläämötie 14
Puhelinnumero 044 761 8889
Sähköpostiosoite emilia.ginstrom@aannekoulu.fi

Jag erbjuder följande tjänster/Tarjoan seuraavia palveluja

KELA TAI KUNNAN MAKSAMA PUHETERAPIA

Olemme KELAN palveluntuottaja Etelä-Suomen vakuutuspiirissä. Kokeneet puheterapeuttimme osaavat kuntouttaa monenlaisia asiakkaita.

NETTIPUHETERAPIA

Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.