Mathilda Bondén

• Jag arbetar gärna med barn som har varierande utmaningar i språk- och talutvecklingen samt oralmotoriska utmaningar.
  • Jag har erfarenhet av att både bedöma och behandla barn med språkliga utmaningar.
  • Jag erbjuder talterapi på svenska och finska och så handleder jag föräldrar på engelska vid behov.
  • Utöver klientarbete deltar jag också i utvecklingsprojekt.
  • Kuntoutan mielelläni lapsia, joilla on kielen ja puheen kehitykseen sekä oraalimotoriikkaan liittyviä pulmia.
  • Olen tehnyt lasten kielellisten taitojen arviointeja sekä kuntouttanut kielen ja puheen kehitykseen liittyviä pulmia.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi, ruotsiksi ja tarvittaessa ohjaan vanhempia englanniksi.
  • Asiakastyön lisäksi teen kehittämistyötä.

Työkokemus  4 vuotta, 4 år
Tutkinnot Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia, Legitimerad talterapeut, Filosfie Magister, huvudämne logopedi
Erikoistuminen
  • Kielellisten taitojen arviointi/Bedömning av barns språkliga förmågor
  • Epäselvä puhe/Otydligt tal
  • Lapset joilla vain vähän puhetta ja keinoja ilmaista itseään/Barn med lite tal och begränsad uttrycksförmåga
Tärkeimmät lisäkoulutukset
  • Oral Placement Therapy taso I
  • PROMPT - Introduction
  • HANEN It Takes Two To Talk
Toimipiste Vaasa
Puhelinnumero 044 491 9064
Sähköpostiosoite mathilda.bonden@aannekoulu.fi

Jag erbjuder följande tjänster/Tarjoan seuraavia palveluja

KELA TAI KUNNAN MAKSAMA PUHETERAPIA

Olemme KELAN palveluntuottaja Etelä-Suomen vakuutuspiirissä. Kokeneet puheterapeuttimme osaavat kuntouttaa monenlaisia asiakkaita.

NETTIPUHETERAPIA

Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.