Pirjo Seppänen

• Olen erikoistunut etäterapian tekemiseen ja viimeiset vuodet olen toteuttanut pelkästään etäpuheterapiaa. Digitalisaatio yhdistettynä etäkuntoutukseen mahdollistaa sen, että puheterapiakuntoutus ei ole enää riippuvainen asuinkunnasta ja on lähes kaikkien saatavilla.
  • Ennen etäterapeutiksi siirtymistä olin töissä julkisella puolella, jossa olen kuntouttanut monipuolisesti erilaisia asiakkaita niin aikuisia kuin lapsiakin.
  • Minulla on erityisen vahva osaaminen kielellisten taitojen arvioinnista.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä kuten viittomia ja kansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi.
  • Teen etäpuheterapiaa.
Työkokemus  10 vuotta
Tutkinnot Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
Erikoistuminen
  • Epäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen
  • Kielellisten taitojen arvioiminen
  • Etäpuheterapia
Tärkeimmät lisäkoulutukset Useita lisäkoulutuksia liittyen erityisesti epäselvän puheen kuntouttamiseen
Toimipiste Oulu - Technopolis, Teknologiantie 1, Linnanmaa
Puhelinnumero 044 751 0353
Sähköpostiosoite  pirjo@aannekoulu.fi

Tarjoan seuraavia palveluja

ETÄPUHETERAPIA

Saa puheterapiaa kotiisi ilman jonotusta ja odotusta.

NETTIPUHETERAPIA

Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.