VARAA AIKA REETTALLE

Reetta Baldin

• Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen eli dyspraksian, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen. Oral Placement terapia ja PROMPT lisäkoulutukset antavat minulle erinomaiset työkalut auttaa lastasi.
  • Kielijänteen kireyden arviointi ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus ovat erikoisosaamisaluettani.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä kuten viittomia ja kansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi ja englanniksi.
  • Teen sekä etäpuheterapiaa että vastaanotto- ja kotikäyntejä.
Työkokemus  8 vuotta
Tutkinnot Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
Erikoistuminen
  • Epäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen
  • Kielijänne
  • Etäpuheterapia
Tärkeimmät lisäkoulutukset Oral Placement Therapy taso I ja II PROMPT - Introduction
Toimipiste Oulu - Technopolis, Teknologiantie 1, Linnanmaa
Puhelinnumero 041 495 2880‬
Sähköpostiosoite reetta.baldin@aannekoulu.fi

ETÄPUHETERAPIA

Saa puheterapiaa kotiisi ilman jonotusta ja odotusta.

NETTIPUHETERAPIA

Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.

R-KLINIKKA

Saa toimivat ohjeet R-virheen korjaamiseksi