tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) aannekoulu.fi

Palvelut

Puheterapia

Sijainti ja saapuminen

Tulkaa 1 C-rakennuksen ala-aulaan odottamaan että teidät noudetaan.Jos saavutte autolla, tarvitsette tätä varten väliaikaisen parkkiluvan 1 A-rakennuksen aulapalvelusta. Auton voi jättää sisäpihalla sellaiselle paikalle, jossa ei lue minkään yrityksen nimeä. Auton voi viedä myös lähellä olevaan maksulliseen Rehaparkkiin, katso ohjeet täältä.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse, puh. (09) 4272 7949.

Lämpimästi tervetuloa!

Reetta Baldin

Laillistettu puheterapeutti, FM

Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen.

Reetta Baldin

Laillistettu puheterapeutti, FM

Palvelukielet: suomi, englanti
  • Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen eli dyspraksian, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen. Oral Placement terapia ja PROMPT lisäkoulutukset antavat minulle erinomaiset työkalut auttaa lastasi.
  • Kielijänteen kireyden arviointi, leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä myofunktionaalinen terapia ovat erikoisosaamisaluettani. Minulla on erikoisosaamista myös on pienten lasten syömispulmien arvioinnista ja kuntoutuksesta.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä, kuten tukiviittomia ja kuvakansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi. Asiakkaan ja hänen lähi-ihmisten ohjaus onnistuu myös englanniksi.
  • Teen sekä etäpuheterapiaa että vastaanotto- ja kotikäyntejä.
  • Tärkeimmät lisäkoulutukset:
    • Oral Placement Therapy tasot I ja II
    • Sensory-Motor Approach to Feeding
    • PROMPT Introduction
    • WHO:n imetysohjaajakoulutus
    • Syömisvaikeudet ja niiden kuntoutus -webinaarisarja
Koulutus: Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
Erikoistuminen: Epäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen, Kielijänne, Etäpuheterapia, Pienten lasten syömispulmat
Palvelut: Puheterapia

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.