tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) aannekoulu.fi

Palvelut

Puheterapia

Sijainti ja saapuminen

Tarjolla kahden tunnin parkkipaikkoja Höyläämötien varrella. Esteetön käynti kiinteistön sisäpihalta, sovi oven avauksesta etukäteen.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse, puh. (09) 4272 7949.

Lämpimästi tervetuloa!

Tuulevi Väinölä

Laillistettu puheterapeutti, FM

Tuulevi Väinölä

Laillistettu puheterapeutti, FM

Palvelukielet: suomi
  • Arvioin ja kuntoutan mielelläni lapsia, joilla on epäselvä puhe tai kielen/puheen kehitykseen ja syömiseen liittyviä pulmia. Näiden aihepiirien tiimoilta olen aktiivisesti hakeutunut myös koulutuksiin (mm. Oral Placement Therapy sekä PROMPT).
  • Olen kouluttautunut kielijänteen kireyden arviointiin, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen sekä myofunktionaalisen ajattelun periaatteisiin. Minulla on myös WHO:n imetysohjaajakoulutus.
  • Käytän työssäni puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiokeinoja, kuten kuvia, tukiviittomia ja nopeaa piirtämistä.
  • Työskentelen KELA puheterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Teen sekä etäpuheterapiaa, että vastaanotto- ja koti/päiväkotikäyntejä.
  • Tärkeimmät lisäkoulutukset:
    • Kielijänne: tutkittua tietoa arvioinnista ja vaikutuksista
    • Tongue Tie- symposium
    • Syömistaitojen arviointi ja kuntoutus lapsilla
    • Feeding Therapy: A Sensory-Motor Approach
    • OPT- koulutuksia
    • Myofunktionaalisen ajattelun perusteet
    • PROMPT
    • WHO:n imetysohjaajakoulutus
    • Beckman Oral Motor
Koulutus: Laillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
Erikoistuminen: Syömisvaikeudet, Imetyksen ohjaus, Kielijänteet, Myofunktionaalinen terapia, Epäselvän puheen kuntoutus
Kela-oikeudet
Palvelut: Puheterapia

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.