Aloita näistä

Näillä maksuttomilla materiaaleilla pääsette heti käsiksi äännevirheen korjaamiseen

Muroharjoitus

Miten yhdistät iltapalan ja äännevirheen korjaamisen? Katso tästä paras harjoitukseni r-, s-, l- ja k-virheeseen!

eKirja: "Eroon äännevirheistä"

Opi Äännekoulun e-kirjan avulla miten autat kotikonstein lastasi eroon äännevirheistä. Nopea apu harjoitteluun!

Eroon äännevirheistä fb-ryhmä

Keskustele, saa vertaistukea ja osallistu ilmaisiin puheterapeutin koulutustilaisuuksiin ja livefeedeihin.

Meistä sanottua

Näin asiakkaamme kommentoivat meitä

Palvelumme:

”Äännekoulussa uskomme, että lapsiinsa sitoutuneet perheet ansaitsevat puheterapeutin, jonka kanssa kulkea äännevirheen korjaamisen prosessi alusta loppuun asti.”

3kk kuntoutusvalmennusjakso

tyttö ja isä koneella

Kuntoutusvalmennus on yksilöllinen kuntoutusjakso, jossa puheterapeutti auttaa sinua korjaamaan lapsesi äännevirheen ja tuomaan hänet samalle viivalle ikätoverien kanssa. Jakso sisältää Äännekoulun verkkokuntoutusympäristön käytön ja puheterapeutin jatkuvan tuen.

Kuntayhteistyö

vaakunoita

Oletko seuraavien kuntien tai sote-alueiden asukas? Eksote, Kolari, Pori, Pieksämäki, Rovaniemi, Hamina, Eposa, Joroinen, Järvenpää, Kolari, Kotka, Kouvola, Miehikkälä/Vironlahti, Kirkkonummi, Essote, Siunsote, Sosteri tai Rauma? Ota yhteys joko meihin tai kuntasi puheterapeuttiin ja saa mahdollisesti kuntasi maksama lisenssi 3kk kuntotusvalmennusjaksolle. Voit myös kysyä kunnaltasi mahdollisuudesta yhteistyöhön kanssamme!

Äännekoulun eAapinen

Äännekoulun Ärräkurssilla opetat lapsellesi ärrän yksinkertaisen,

käytännöllisen, selkeän Pro Touch® menetelmän avulla

Palautetta asiakkailtamme

Viljamin tarina

Yksityiskonsultaatio

Äännekoulusta löydät myös yksityisterapiaa sekä maksuttoman arvion äännevirheestä

Etäpuheterapia

Onko kunnallasi pula puheterapeuteista ettekä pääse terapiaan heti? Ota yhteyttä ja järjestetään teille etäpuheterapiajakso joko kunnan/Kelan maksusitoumuksella tai yksityisesti.

20 minuutin konsultaatio Katjan kanssa

Katja Koski

20 minuutin konsultaatio Katjan kanssa Saa arvio lapsesi äännevirheestä ja ohjeet jatkoharjoitteluun live-etäterapia hetkessä tai vastaanotolla Espoossa.

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@aannekoulu.fi