Aloita näistä

Näillä maksuttomilla materiaaleilla pääsette heti käsiksi äännevirheen korjaamiseen

Muroharjoitus

Miten yhdistät iltapalan ja äännevirheen korjaamisen? Katso tästä paras harjoitukseni r-, s-, l- ja k-virheeseen!

eKirja: "Eroon äännevirheistä"

Opi Äännekoulun e-kirjan avulla miten autat kotikonstein lastasi eroon äännevirheistä. Nopea apu harjoitteluun!

Eroon äännevirheistä fb-ryhmä

Keskustele, saa vertaistukea ja osallistu ilmaisiin puheterapeutin koulutustilaisuuksiin ja livefeedeihin.

Meistä sanottua

Näin asiakkaamme kommentoivat meitä

Palvelumme:

”Äännekoulussa uskomme, että lapsiinsa sitoutuneet perheet ansaitsevat puheterapeutin, jonka kanssa kulkea äännevirheen korjaamisen prosessi alusta loppuun asti.”

Kuntayhteistyö

vaakunoita

Esimerkiksi Eksote, Kolari, Pori, Pieksämäki, Rovaniemi, Hamina, Eposa, Joroinen, Järvenpää, Kolari, Kotka, Kouvola, Miehikkälä/Vironlahti, Kirkkonummi, Essote, SeutuTK, Siunsote, Sosteri tai Rauma ovat yhteistyöalueitamme. Ota yhteys joko meihin tai kuntasi puheterapeuttiin ja saa mahdollisesti kuntasi maksama lisenssi 3kk kuntotusvalmennusjaksolle. Voit myös kysyä kunnaltasi mahdollisuudesta yhteistyöhön kanssamme!

3kk kuntoutusvalmennusjakso

tyttö ja isä koneella

Kuntoutusvalmennus on yksilöllinen kuntoutusjakso, jossa puheterapeutti auttaa sinua korjaamaan lapsesi äännevirheen ja tuomaan hänet samalle viivalle ikätoverien kanssa. Jakso sisältää Äännekoulun verkkokuntoutusympäristön käytön ja puheterapeutin jatkuvan tuen.

Äännekoulun äännekurssit

Äännekoulun Ärräkurssilla opetat lapsellesi ärrän yksinkertaisen,

käytännöllisen, selkeän Pro Touch® menetelmän avulla

Äännekoulun eAapinen

Äännekoulun eaapinen

Näillä kotiharjoitteluohjeilla aloitat äännevirheen kuntoutuksen kotonasi. Täydelliset kotiharjoitteluohjeet videoineen sekä pdf-harjoitusvihko käyttöösi ihan heti.

Palautetta asiakkailtamme

Viljamin tarina

Yksityiskonsultaatio

Äännekoulusta löydät myös yksityisterapiaa sekä maksuttoman arvion äännevirheestä

Etäpuheterapia

Onko kunnallasi pula puheterapeuteista ettekä pääse terapiaan heti? Ota yhteyttä ja järjestetään teille etäpuheterapiajakso joko kunnan/Kelan maksusitoumuksella tai yksityisesti.

20 minuutin konsultaatio Katjan kanssa

Katja Koski

20 minuutin konsultaatio Katjan kanssa Saa arvio lapsesi äännevirheestä ja ohjeet jatkoharjoitteluun live-etäterapia hetkessä tai vastaanotolla Espoossa.

Ilmainen arvio lapsesi äännevirheestä

arviopalvelu kuva

Saa lyhyt arvio lapsesi äännevirheestä videoviestinä.

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@aannekoulu.fi