Äännekoulu - Puheterapeutin vastaanotolle pääseminen voi olla helppoa

Äännekoulun kauppa

TUOTTEET

• Osta haluamasi tuote klikkaamalla sitä. Ohjaudut Paytrail -sivustolle, jossa voit maksaa ostoksen. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät luottokortit ja suomalaiset nettipankit.
  • Collector Lasku/Osamaksulla voit ostaa kaikkia muita tuotteita paitsi Äännekoulu ammattilaisille-tuotetta. Lue lisää maksuvaihtoehdoista tästä.
  • Huomaa, että ostaessasi Äännekoulun tuotteen hyväksyt Äännekoulun käyttöehdot. Katso myös Äännekoulun toimitusehdot. Suhtaudumme erittäin vakavasti asiakkaidemme tietoturvaan. Siksi olemme valinneet verkkomaksusivustoksemme Paytrail Oyj:n, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Voit lukea Paytrailista lisää täältä.

HUOM! Jos sinulla ON jo tunnukset joille haluatostaa tuotteen toimi näin:

Kirjaudu sivun yläreunasta sisään tunnuksillasi ja mene kohtaan KAUPPA. Näin voit ostaa tuotteen jo rekisteröityneelle tunnuksellesi. Tältä sivulta voit OSTAA tuotteen JA rekisteröidä UUDEN tunnuksen samanaikaisesti:

Jos ostat fyysisen tuotteen, anna tähän osoite johon haluat sen postitettavan:

Hyväksyn käyttöehdot

Ärrän pärinää harjoituskirja R äänteen opetteluun

Hinta (euroa): 24.90
Kuvaus: Äännekoulun harjoituksiin perustuva harjoituskirja, jossa motivoivia lautapelejä sekä harjoituskortteja R äänteen opettelua varten.

Äännekoulun älläkurssi

Hinta (euroa): 77.00
Kuvaus: Äännekoulun älläkurssi on 4kk verkkokurssi jonka video-ohjeiden avulla opetat lapselle l-äänteen. Huom! kurssin sisältö on itseopiskelumateriaali eikä siihen kuulu puheterapeutin online-tukea.

Äännekoulun ärräkurssi

Hinta (euroa): 97.00
Kuvaus: Äännekoulun ärräkurssi on 4kk verkkokurssi jonka video-ohjeiden avulla opetat lapselle r-äänteen. Huom! kurssin sisältö on itseopiskelumateriaali eikä siihen kuulu puheterapeutin online-tukea.