Auta lastasi korjaamaan äännevirhe ja tuo hänet samalle viivalle ikätoverien kanssa. Tule oman lapsesi puheen asiantuntijaksi ja opi puheterapeutin tuella kuinka voit auttaa häntä selättämään artikulaatiovirheet.

Puheterapeutin vetämä kuntoutusvalmennusjakso nyt verkkokurssina: tarjolla ohjeita, motivointia ja kannustusta. Ja tämä kaikki on mukanasi silloin kun sinulle ja lapsellesi sopii!

On vaikea saada pitkäkestoista apua lapselle silloin kun hänellä on yksittäinen artikulaatiovirhe, kuten väärin äännetty r, l, s tai k.

Vaikka kuinka harjoittelette, jos et tiedä miten sinun pitäisi korjata lapsesi puhetta tai millaista palautetta sinun pitäisi hänelle antaa, on hyvin luonnollista että sinä ja lapsesi tunnette epäonnistuvanne ja haluatte lopettaa harjoittelun kokonaan.

Haluat auttaa lastasi, mutta tunnet itsesi keinottomaksi.

Apua on tarjolla niin vähän ja sinut on jätetty suorittamaan ylivoimaiselta tuntuvaa tehtävää: puheterapeuttikaan ei pysty korjaamaan lapsen artikulaatiovirhettä muutamalla terapiakerralla joten miten sinä voisitkaan pystyä siihen.

Tarvitset sinun ja lapsesi tueksi puheterapeutin.

Minä voin neuvoa sinua kuinka autat omaa lastasi. Olen auttanut jo satoja vanhempi-lapsi -pareja. Ja sinä voit asua ihan missä tahansa päin Suomea, sillä työskentely tapahtuu verkon kautta!

ÄÄNNEKOULUSTA 3KK PITUINEN JAKSO YKSITTÄISIIN ARTIKULAATIOVIRHEISIIN

Jakso sisältää:

1. 3kk pääsyn verkkokuntoutusympäristöön, jossa opetan sinua käyttämään ”Pro-Touch puhe -metodia”.

Yleensä puheterapeutit ovat kuntouttaneet lapsia käyttäen hyväksi näköön ja kuuloon perustuvia harjoituksia. Pro-Touch metodimme perustuu kuitenkin siihen huomioon, että puhe on motorista proprioseptiivis- taktiilista toimintaa ja terapiassa tulisi käyttää tätä palautejärjestelmää hyväksi. Pro-Touch puhe -metodin harjoitukset ovat yhdistetty useista erilaisten kosketukseen ja proprioseptiikkaan perustuvista puheterapeuttisista kuntoutusmetodeista (kuten Oral Placement Therpay, Beckman Oral Motor Protokolla, PROMPT ja Faskiamanipulaatio). Harjoitukset valitsemme yksilöllisesti juuri sinun lapsellesi sopiviksi.

2. Videoviestipalvelun, jossa voit lähettää videoita lapsestasi harjoittelemassa ja minä lähetän sinulle palautetta siitä miten olette edistyneet ja mitä voitte tehdä seuraavana.

Käytämme kryptattuja viestejä jotka ovat turvallisia ja myös AVIn hyväksymiä.

3. Päästyn nettipeleihin, jotka kannustavat lastasi tekemään useita toistoja yhden harjoituskerran aikana.

Äännevirheen korjaaminen on motorinen suoritus. Mitä enemmän pystytte yhden harjoituskerran aikana tekemään oikeita motorisia suorituksia, sitä nopeammin uusi motorinen taito on opittu.

ASIAKKAAMME KERTOVAT ÄÄNNEKOULUN KUNTOUTUSVALMENNUSJAKSOSTA:

KENEN KANSSA TYÖSKENTELET JA MIKSI MINÄ VOIN AUTTAA TEITÄ?

Olen laillistettu puheterapeutti, filosofian tohtori Katja Koski. Olen toiminut ammatissani yli kymmenen vuotta ja olen kuntouttanut tähän mennessä satoja lapsia.

Olen erikoistunut lasten puhemotorisiin häiriöhin, joka sisältää myös äännevirheet. Olen kouluttautunut ympäri maailman ja tuonut mukanani erilaisia terapiatekniikoita jotta voin auttaa sinun lastasi.

Väittelin syksyllä 2014 filosofian tohtoriksi siitä, miten puheterapeutti voi tukea asiakkaitensa lähi-ihmisiä, kuten sinua vanhempana. Väitöskirjassani huomasin, että vanhemmat tarvivat puheterapeutin jatkuvaa tukea, jotta he voivat autta lapsiaan. Ja tähän puheterapeutin jatkuvaan tukeen Äännekoulun asiakkaat ovat olleet juuri niin tyytyväisiä, katso vaikka alhaalta Viljamin 5 v tarina ärrän oppimiseen:

RAHAT TAKAISIN TAKUU

Luotan siihen, että voin auttaa lastasi Äännekoulun avulla. Jos et ole tyytyväinen kuntoutusvalmennusjaksoosi niin saat rahasi takaisin enempiä selittelemättä.

Sopiiko Äännekoulu minun lapselleni?

Testaa tästä sopisiko Äännekoulu juuri teille ja saa kysymykseesi vastaus sekä pieni arvio lapsesi tilanteesta henkilökohtaisena videoviestinä puheterapeutiltamme.

Puheterapeuttimme arvio äännevirheestä

Tule mukaan ilmaiseen arvioon lapsen äännevirheestä.

Saat vastauksena videoidun viestin puheterapeutiltamme, jossa hän arvioi tilanteenne ja antaa ohjeen kuntoutuksen seuraaville vaiheille.

Käsittelemme viestinne luottamuksellisesti emmekä säilytä niitä käsittelyn jälkeen.

Marketing by

tytto_isa_aannekoulussa

Murovideon avulla kieli paikalleen, ja epävarmuus poistui Katjan antaman tuen myötä

Piia, ja Lilli 4v

Katjan haastattelussa

Meillä r-äänteen löytäminen tapahtui mutkien kautta ja harjoitusmetodeja yhdistellen. Ensin katseltiin ohjevideoita Äännekoulun sivuilta ja tehtiin harjoittelusta kiva yhteinen hetki pelien kanssa. Lilli harjoitteli r:n löytämistä d:n kautta ensin äännekoulun tehtävien avulla ja alkoi sitten korvata puheessaan muutenkin ärrän paikkoja d:llä. Suosikkitehtävät olivat muistipelit ja kauppaleikki. Kotitehtävistä löytyi myös hyviä harjoituksia joita tehtiin usein päiväkotiin kävellessä. Äännekoulun murovideon avulla d saatiin vielä terävämmäksi ja d ja t äänteet peräkkäin sisältävissä sanoissa alkoi hiljakseen kuulua jotain r-äännettä muistuttavaa. Sain tukea Äännekoulun Facebook-sivuilta, kun olin epävarma siitä teemmekö harjoituksia oikein ja vinkkejä harjoittelun omatoimiseen jatkamiseen.